IGUALTAT D'OPORTUNITATS

ComKedem

Esport Inclusiu

El projecte té com a objectiu crear un espai on tots els infants i joves amb discapacitat i en risc d’exclusió social tinguin l’oportunitat de realitzar activitats recreatives en espais lliures de barreres i en l’esport, amb les eines necessàries per al desenvolupament d’aquests, potenciant les habilitats socials, la iniciativa i sobretot l’autonomia personal i la independència, en constat interacció i comunicació amb joves, nens i nenes de la seva edat sense discapacitat, per tal de fomentar la seva inclusió.

www.comkedem.org

Club Tennis Sabadell

Esport per a tothom

El projecte “Esport per a tothom” del Club de Tennis Sabadell neix l’any 2002 amb l’objectiu d’oferir igualtat d’oportunitats a un conjunt de col·lectius per tal de millorar la seva integració i cohesió social i augmentar l’autoestima dels seus integrants mitjançant la pràctica esportiva, els seus valors i els seus avantatges.

www.cts.cat

Club esportiu de pàdel adaptat

Escola d'iniciació i perfeccionament de pàdel en cadira de rodes

El club esportiu de pàdel adaptat de Catalunya es una entitat sense ànim de lucre, amb propòsit de fomentar i promocionar el pàdel en el col·lectiu de persones amb mobilitat reduida. D’aquesta manera pretenem agrupar, guiar i informar a tota aquella persona amb necessitats que per les seves característiques demani un impuls duen a terme l’ideal d’integrar a través de l’esport

www.cepacatalunya.com

Consell Esportiu del Pla de l'Estany

Barris 10

Barris 10 és un programa social, educatiu, obert i inclusiu, que utilitza la promoció de l’activitat física i l’esport en infants i adolescents amb l’objectiu de potenciar la cohesió social i crear un clima de convivència òptim al Pla de l’Estany. El programa engloba un seguit de projectes esportius amb una clara finalitat social, com la formació dels educadors/es i monitors/es, l’acció de voluntariat, la realització d’activitats extraordinàries compartides, la projecció de futur dels participants al programa, mesures per facilitar l’accés i garantir la continuïtat d’infants i joves en situació de vulnerabilitat.

www.ceplaestany.cat

Associació WISE Dones empoderades per l'esport

Igualtat i drets de les dones a través de l'esport

El projecte “Igualtat i drets de les dones a través de l’esport” pretén treballar vers la igualtat de les dones en l’àmbit esportiu, de manera inclusiva.

L’objectiu és dur a terme una sèrie de xerrades i activitats pràctiques per tal d’empoderar a les nenes i les joves de les escoles esportives de diversos clubs i centres educatius, i debatre sobre els reptes que afronta l’esport femení en matèria d’igualtat.

www.associaciowise.com

Fundació Futur Girona Est

Escola Esportiva Girona est

El projecte Escola Esportiva Girona Est neix amb l’objectiu d’utilitzar l’esport com a palanca de transformació social en el Barri de Girona Est on hi viuen unes 4000 persones i té malauradament uns indicadors socials, educatius i econòmics molt per sota del que seria desitjable. Perseguim el creixement personal dels infants a través de molts valors positius que es destil·len de l’esport com el treball en equip, l’esforç i l’esperit de superació, el companyerisme, els bons hàbits higiènics i alimentaris, per la interacció social, el respecte, l’acceptació de la norma, saber guanyar i saber perdre.

www.gironaest.cat