Per a inscriure el teu projecte als guardons de l’esport 2020 has de descarregar el resum del projecte i adjuntar-lo al formulari web.

Per valorar-lo correctament, és obligatori adjuntar el resum del projecte (PDF, DOC, DOCX, ZIP, RAR)*:

Dossier explicatiu del projecte (PDF, DOC, DOCX, ZIP, RAR)*:

He llegit i accepto les Bases Legals*.

*La capacitat màxima per adjuntar un arxiu al formulari és de 10mb. Si necessiteu adjuntar arxius més pesats, podeu deixar-nos un enllaç de WeTransfer, Dropbox o Google Drive a la descripció. Si registreu qualsevol incidència amb el formulari, podeu contactar-nos a inscripcions@guardons.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat "Premis Guardons de l'Esport", la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Fundació Catalana de l'Esport i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és al c/ Buenos Aires 56-58 08036 Barcelona.

AVALUACIÓ DELS PROJECTES

Es constituirà un Comité d’Avaluació que iniciarà el procés de valoració dels projectes presentats un cop esgotat el termini de lliurament indicat, i procedirà a l’elecció dels projectes finalment guardonats per a cada categoria, al Comité correspondrà la decisió reunits en sessió extraordinària. 

El Comitè d’Avaluació estarà format pels membres del Patronat de la Fundació Privada Catalana per a l’Esport, el director de la Fundació Catalana per a l’Esport i un representat designat per cada entitat/empresa patrocinadora d’aquesta 4a edició dels Guardons.

En el mes de juliol, s’anunciaran els guanyadors dels Guardons al lloc web guardons.cat i fcesport.cat i a les diferents xarxes socials de la Fundació (Twitter, Instagram, Facebook, Linkedin). La organització es posarà en contacte directament amb les persones/entitats finalment guardonades a través del correu electrònic facilitat.