Per tal de presentar el teu projecte, hauràs d’omplir el resum del projecte  i un dossier explicatiu del projecte que podràs trobar en el següent linck :

Tens fins al dia 30 de setembre de 2023 per a presentar el teu projecte!

Per valorar-lo correctament, és obligatori adjuntar el resum del projecte (PDF, DOC, DOCX, ZIP, RAR)*:

Dossier explicatiu del projecte (PDF, DOC, DOCX, ZIP, RAR)*:

He llegit i accepto les Bases Legals*.

*La capacitat màxima per adjuntar un arxiu al formulari és de 10mb. Si registreu qualsevol incidència amb el formulari, podeu contactar-nos a fcesport@fcesport.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat "Premis Guardons de l'Esport", la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Fundació Catalana de l'Esport i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és al c/Guipuscoa 23-25 08020 Barcelona.

AVALUACIÓ DELS PROJECTES

Es constituirà un Comité d’Avaluació que iniciarà el procés de valoració dels projectes presentats un cop esgotat el termini de lliurament indicat, i procedirà a l’elecció dels projectes finalment guardonats per a cada categoria.

El Comitè d’Avaluació estarà format pels membres del Patronat de la Fundació Privada Catalana per a l’Esport, el director de la Fundació Catalana per a l’Esport i un representat designat per cada entitat/empresa patrocinadora d’aquesta 5a edició dels Guardons.

S’anunciaran els guanyadors dels Guardons al lloc web guardons.cat i fcesport.cat i a les diferents xarxes socials de la Fundació (Twitter, Instagram, Facebook, Linkedin). La organització es posarà en contacte directament amb les persones/entitats finalment guardonades a través del correu electrònic facilitat.