IGUALTAT D'OPORTUNITATS

CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL PREMIÀ

Programa d'Inclusió Social per Infants i Joves

Programa d’activitats aquàtiques per infants i treball funcional per adolescents amb l’objectiu de potenciar els beneficis de les activitats físiques, per tal de promocionar un estil de vida saludable i desenvolupar tots els beneficis tant a nivell físic i emocional com de socialització i formació en valors dels nens i nenes. Adreçat a infants en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social en activitats extraescolars esportives.

 

ESCOLA DE PÀDEL ADAPTAT

Esport de Pàdel Adaptat

El Club de Tennis Andrés Gimeno va iniciar al setembre del 2017 l’escola de pàdel adaptat. Un projecte de caire esportiu, educatiu i social per a nens i nenes amb discapacitat o diversitat intel·lectual. Els objectius que planteja es divideixen en dos àmbits; emocional –  social i esportiu.

 

APRENEM AUTISME

Esport i Lleure amb Suport

Projecte nascut fa 6 anys per acompanyar i donar suport a infants i joves amb autisme per a participar en les activitats esportives i de lleure del seu barri o comunitat gràcies a personal amb formació i experiència específica en autisme per tal de promoure la seva inclusió social en condicions d’equitat.

La finalitat és que el suport sigui un model per capacitar l’infant o jove per participar a les activitats esportives i de lleure, aconseguint la inclusió social i el desenvolupament integral de l’infant amb autisme. 

 

GRUP EXCURSIONISTA I ESPORTIU GIRONÍ

Esport per a Tothom

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) promociona la secció d’esport adaptat adreçada a persones amb diversitat funcional (discapacitat física, psíquica i sensorial), interessades en practicar tot tipus d’activitat física. Els objectius de la secció són millorar la condició física, el grau d’autonomia, la capacitat de relacionar-se socialment, entre altres.

Les activitats que ofereixen es poden dividir en tres nivells en funció de l’objectiu: esport terapèutic, recreatiu i competitiu.