FOMENT I DIFUSIÓ DELS HÀBITS I VALORS DE L'ESPORT

Club de tennis Montcabrer

Com definir i avaluar competències al món del tennis.

El projecte consisteix en com determinar les competències que ens defineix com escola de tennis, amb quines conductes concretarem cada competència i com les mesurem. Amb els resultats podrem, per tant, comparar els resultats d’un alumne/jugador amb el seu grup de referència o amb ell mateix al llarg del temps o amb un perfil teòric determinat per els tècnics. Finalment podem establir un pla d’acció per cada jugador on treballar les seves àrees de millora.

ctmontcabrer.cat

Asociació EGALA

EGALA

EGALA es una associació nascuda a Barcelona que te com objectiu treballar en el mon de l’esport solidari, inclusiu i que lluita per la igualtat de gènere arreu del mon.
Treballa els seus projectes amb entrenadors i entrenadores titulats voluntaris i vincula els clubs catalans amb les escoles de cada un del països on treballa.

Per garantir la continuïtat del Projecte durant tot l’any, EGALA, treballa amb ONG’s locals, les principals vinculacions son amb la Fundació Vicente Ferrer per el projecte de l’Índia, amb Amics de Boulembou per el projecte de Senegal i amb Gilgal Solidari per el Projecte de Bulgària.

CE Sala Tr3s Gavà

#UniversCS3

#UniversCS3 és un projecte global del Club de futbol Sala Tr3s Gavà que té per objectiu treballar diferents aspectes socials i esportius a través de l’esport del Futbol Sala.
Volem desenvolupar els diferents programes per fer del futbol sala una eina de socialització i foment dels valors que el món de l’esport ha de portar de forma

intrínseca. Fer partícips a tota la massa social i Institucions, tant públiques com privades, dels beneficis esportius i socials de l’esport.

Club Hoquei Vila-Seca

Suma’t a l’OKei!

“Sumat a l’Okei!” és una iniciativa que pretén unir les dues passions que tenim al Club Hoquei
Vila-seca: l’ESPORT i l’EDUCACIÓ EN VALORS. Com a Club Esportiu que atén a infants i joves, tenim la Missió d’ajudar-l@s a créixer per ser persones sanes en tots els àmbits de la seva vida: Personals, Emocionals, Socials…

És a partir d’aquesta fita quan, al 2019, neix el Suma’t a l’Okei!: Un moviment d’Educació en Valors a través de la pràctica esportiva, basat en ACCIONS, EXPERIÈNCIES, VIVÈNCIES i SINÈRGIES que pretenen SUMAR per ajudar a que les i els joves d’avui, siguin persones felices i contribueixin a construir un Món Millor.