FOMENT I DIFUSIÓ DELS HÀBITS I VALORS DE L'ESPORT

Consell Esportiu del Gironés

La grada suma, amb valors sempre guanyem

La Grada Suma és un projecte d’educació en valors i joc net que, amb la col·laboració de l’Uni Girona, Bàsquet Girona i Girona FC, i el suport de l’Ajuntament de Girona, pretén fer reflexionar l’alumnat davant les conductes viscudes en un esdeveniment esportiu. La graderia és un reflex de la societat, per tant, es vol aconseguir un clima òptim, rebutjant les conductes inapropiades i potenciant l’educació i el respecte, despertant consciències i mirades crítiques per a unes graderies més respectuoses que vetllin pel joc net.

ASSOCIACIÓ MARXA NÒRDICA GIRONA (Nordic Walking Girona)

Posa't en marxa i omple't de vida

Nordic Walking Girona és una entitat que neix el 2012 amb la finalitat de millorar la qualitat de vida, el benestar i la salut de la nostra societat a través de la marxa nòrdica. Una activitat física transversal, intergeneracional, inclusiva, econòmica, saludable i fàcil d’aprendre, adaptable a les necessitats de cada persona, independentment de l’edat i de la condició física. Ofereix la possibilitat de posar-nos en forma i gaudir de l’aire lliure i de la natura.

 

CLUB ATLÈTIC SANT FELIU I CENTRE EXCURSIONISTA SANT FELIU DE CODINES

OnCodines Trail

L’OnCodines Trail és un repte esportiu i solidari que té com a objectiu recaptar fons per fer recerca contra el càncer. Es tracta d’una cursa amb 3 opcions de traçat desenvolupada per equips de fins a 4 o 6 persones que recorre diversos municipis del Vallès Oriental i el Moianès.

Els equips, a banda de completar el traçat del recorregut fent relleus, han de fer una aportació que es destina íntegrament a tres fundacions: la Fundació Oncovallès, la Fundació d’oncologia infantil Enriqueta Vilavecchia i la BBHI de l’Institut Guttmann.

El 2023, a més, s’ha fet la primera edició de “La Petita OnCodines” amb el mateix esperit que la gran però dirigida als infants i amb un tram adaptat per acollir nens i nenes amb diversitat funcional.