ESPORT CATALÀ AL MÓN

SEA (Sala Esgrima Amposta)

Esgrimista del sea arreu del món

Gerard Gonell Tomàs avui té 21 anys, però va començar a practicar l’esport de l’esgrima en la modalitat d’espasa als 4 anys a la Sala d’Esgrima d’Amposta amb el seu entrenador Fidel Font, tot un referent en arts marcials i en esgrima.

Gerard ja va destacar de ben petit en l’espasa i amb la constància i l’esforç que requereix aquest esport, va anar guanyant totes lescompeticions de la seva categoria tant d’àmbit català com estatal. Gerard forma part de l’equip nacional d’espasa, on amb els seus increibles resultats ha estat escollit per competir al Campionat del Món.

Gerard Gonell és tot un referent en l’esgrima catalana.

IFCPF World CUP Male and Female

Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals

La FECPC després de les interrupcions de la pandèmia al 2019 ha estat capaç de organitzar aquest any 2022 La IFCPF World CUP Male and Female amb la participació de 15 seleccions masculines i 5 femenines. Val a dir que aquest és el primer mundial femení de futbol que es fa a la història del futbol per a persones amb lesió cerebral. Paral·lelament a més la FECPC va realitzar un campus de futbol femení internacional pels equips que encara no disposen de selecció pròpia i xerrades per l’empoderament femení. Tots dos mundials es van oferir en streaming obert a tot el món.

Club Tennis Els Gorchs

Gorchs Tennis Project

Gorchs Tennis Project ( GTP) neix sobre una base de 7 valors com la promoció, la competició, la inclusió,la internacionalitat, ‘impuls del tennis femení, les aliances amb els stakeholders del món de l’esport i la sostenibiltat . L’objectiu és generar una sèrie de 6 tornejos de tennis que engloben tota l’estructura possible de competició i alhora crear una sèrie d’accions paral·leles vinculades a la formació, promoció i impuls del tennis.

www.elsgorchs.com 

Ajuntament de Vidreres

Sobre rodes des de Vidreres

Aquest projecte destaca la promoció d’un tècnic Vidrerenc, Ricard Planiol, que capitaneja un esport, el patinatge artístic, considerat com a esport minoritari i majoritàriament femení, i completament amateur. Amb ell ha arribat a fites que segurament pocs han aconseguit. Els seus equips de xou han participat durant molts anys internacionalment, portant els colors de Catalunya per molts racons del món. L’obtenció de grans resultats ha fet que el ressò, dins del que cap en un esport com aquest, sigui molt extens. Un Vidrerenc al món sobre rodes.