EDUCACIÓ I ESPORT DE LLEURE

Cormi Mini Volei

El programa CORMI MIni Volei de la AVPC neix amb els fills de pares que juguen volei, promocionant un enllaç familiar fora dels horaris formals. Amb contingut innovador i multidisciplinar, uneix volei, lleure i natura amb l’objectiu de promoure als alumnes autoconeixement, socialització i hàbits saludables. 

El programa també obre oportunitats laborals als joves jugadors que volen iniciar la seva carrera com a entrenadors dunant suport a les classes com a premonitor, aprenent i gaudint de l’ambient tan ric i divertit que es crea. 

Consell Esportiu del Vallès Occidental Sabadell

Nous Esports a l’Escola

Nous Esports a l’Escola és un programa de promoció esportiva que es desenvolupa en horari lectiu als centres educatius de primària, secundària, centres integrats, escoles d’educació especial, centres de menors i unitats d’escolarització compartida de la comarca del Vallès Occidental. L’objectiu principal és posar a l’abast dels centres i el professorat, les eines i els recursos per tal que l’alumnat gaudeixi de noves pràctiques d’activitat física, compensant les possibles mancances que es puguin donar als centres pel que fa a instal·lacions esportives, material o recursos humans. S’ofereixen els recursos didàctics i s’incideix en la formació del professorat en esports emergents i alternatius. El curs 21-22 es van oferir 45 activitats, hi varen col·laborar 38 entitats i se’n van beneficiar 11.300 alumnes.